Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την ΕΡΤ

Κάτω η τρομοκρατία!
Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ!

Η κυβέρνηση της εξαθλίωσης του λαού και της υποταγής στους ιμπεριαλιστές ξανακτύπησε. Αξημέρωτα με ΜΑΤ εισέβαλε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και το κλείδωσε με αλυσίδες και χειροπέδες, αφού έδιωξε με χημικά τους εργαζόμενους και όσους τους συμπαραστέκονταν. Δεν τους έχει απομείνει τίποτε άλλο, παρά μόνο η βία και η ανοικτή τρομοκρατία για να επιβάλουν την πολιτική τους. Μια πολιτική που υπηρετεί μια μικρή μειοψηφία, δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο, τους τραπεζίτες, τους ξένους τοκογλύφους, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και ποδοπατά τα δικαιώματα, την ζωή και την αξιοπρέπεια της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας.
Συνένοχοι σε αυτήν την πρωτοφανή αστυνομική τρομοκρατική επιχείρηση είναι οι δύο συνέταιροι στην κυβέρνηση, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Αφού φρόντισαν να δώσουν δωρεάν στους μεγαλοκαναλάρχες τις ψηφιακές συχνότητες, συμφώνησαν να εισβάλλουν στην ΕΡΤ για να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους και αναλαμβάνοντας τον πλήρη έλεγχο για να φτιάξουν ένα κρατικό τηλεοπτικό κανάλι υπηρέτη και προπαγανδιστή της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Και προπαντός να δείξουν σε ζωντανή σύνδεση στους τροικανούς πως εφαρμόζουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν απέναντί στα ξένα και ντόπια αφεντικά τους.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία πρέπει να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αντίσταση και τον αγώνα τους για την ανατροπή αυτής της μαύρης πολιτικής. Να δείξουν έμπρακτα και μαζικά την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Να πάρουν μαχητικά μέρος στα σημερινά απογευματινά συλλαλητήρια. Η τρομοκρατία όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά θα αποτελέσει και ένα επιπλέον λόγο για να ενισχυθεί ο αγώνας του λαού μας ενάντια στην βάρβαρη πολιτική και το καθεστώς που την εφαρμόζει.
7-11-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου