Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου, Καρδίτσα 2 Νοέμβρη 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Με αυτά τα πανό τα οποία κρεμάστηκαν στην κεντρική πλατεία ανήμερα της 28ης Οκτώβρη αποφάσισε να παρέμβει το ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην επέτειο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ του Ελληνικού λαού απέναντι στους ξένους και ντόπιους φασίστες.

Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Τι τους ενόχλησε άραγε; το ΟΧΙ στον φασισμό και την κοινωνική εξαθλίωση ή οι αγώνες για την ελευθερία και δημοκρατία.

Έτσι έπρεπε να γίνει εξακρίβωση στοιχείων αυτών των αντιφασιστών που μέρα τα τοποθέτησαν στην κεντρική πλατεία από ομάδα της αστυνομίας με πολιτικά .

Δεν έφτανε αυτό έπρεπε και να μη φαίνονται , χαλούσε το όλο «εορταστικό» σκηνικό. Έτσι, τα πανό κατέβηκαν από δημοτικούς υπάλληλους για να μη «τρομάζουν». Με εντολή ποιας αρχής έγινε άραγε; της τοπικής; ή αυτής που ήρθε να γιορτάσει μαζί τους εκπροσωπώντας την κυβέρνηση που λεηλατεί τον Ελληνικό λαό;

Για να περάσει η βάρβαρη πολιτική τους επιστρατεύεται ο πιο άγριος αυταρχισμός. Οι εγκληματίες της κυβέρνησης ονομάζουν εγκληματική οργάνωση τους κατοίκους των Σκουριών, ποινικοποιούν την αντίθεση στον ΟΗΕ και στην πολιτική της ΕΕ, χτυπάνε απλήρωτους εργαζόμενους, ανέργους στην Χαλκίδα, φτωχούς μετανάστες και μαθητές. Πιστοί λοιπόν σε αυτή την κατεύθυνση οι ντόπιοι άρχοντες έπρεπε να δράσουν .

Η πάλη για το ψωμί , την ελευθερία ,την δημοκρατία την παιδεία και ο αγώνας ενάντια στον φασισμό πάνε μαζί. Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας ενάντια στην κυβερνητική, κρατική και εργοδοτική βία και στις πολιτικές που την παράγουν πρέπει να κορυφωθεί.
Ο αγώνας όλων μας, για να ξηλωθεί η δολοφονική συμμορία των ναζιστών και ο φασισμός για να ανατρέψουμε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας, συνεχίζεται, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη.

Venceremos

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου