Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου, Καρδίτσα 20 Απρίλη 2013

Η χθεσινή κατάπτυστη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Καρδίτσας δείχνει για άλλη μια φορά πως αυτή η εγκληματική οργάνωση χειρίζεται με μαεστρία το ψέμα – ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ναζιστικών οργανώσεων. Σε ανακοίνωσή τους κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους την αλήθεια για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην πόλη μας. Ως πετυχημένοι λασπολόγοι, αυτοί που καθημερινή αναδεικνύονται ως ο καλύτερος σύμμαχος της μνημονιακής λαίλαπας καταλήγουν σε έναν εμετικό επίλογο περί δήθεν πατριωτισμού.
Πέμπτη 12/4: μετά το τέλος εκδήλωσης – προβολή ταινίας αντιφασιστικού περιεχομένου, εκδηλώθηκε στην πόλη της Καρδίτσας επίθεση με μαχαίρι σε ανυποψίαστο νεαρό που κατευθύνονταν προς το σπίτι του από ομάδα φουσκωτών με ναζιστικά χαρακτηριστικά, κάποιοι εκ των οποίων γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Την Δευτέρα 15/4 ακολούθησε ειρηνική αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία με σύνθημα: «καμιά ανοχή στους εχθρούς της ελευθερίας». Προφανώς ενοχλημένα τα από τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας, στελέχη της τοπικής Χ.Α. οργάνωσαν μαφιόζικο σεργιάνη στους δρόμους της πόλης προκαλώντας άτομα που το παρουσιαστικό τους δεν ήταν αρεστό στα φασιστικά τους πρότυπα (μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια, κλπ). Σ’ αυτή τη προκλητική συμπεριφορά υπήρξε αντίδραση από θαμώνες καφετεριών και πλήθος κόσμου (περίπου 70 άτομα - κυρίως νέοι) που εκδίωξαν τα 10 μέλη της Χ.Α. τα οποία έγιναν λούηδες και αναζήτησαν καταφύγιο στα γραφεία τους. Η αστυνομική επέμβαση πρόλαβε τα χειρότερα.
Ο ειρηνικός - δημοκρατικός λαός της Καρδίτσας αποκρούει τις επιθέσεις των νοσταλγών της χούντας. Ο μαίανδρος κύριοι της Χ.Α., αρχαιοελληνικό σύμβολο που μαγαρίζεται στη σημαία σας δεν θα προβάλλει ποτέ σε κανένα κυβερνητικό κτήριο. Όσο για την γαλανόλευκη, δεν την αξίζετε. Όταν κάποιοι την ανέβαζαν στην ακρόπολη σκίζοντας την χιτλερική σβάστικα, οι ομοϊδεάτες σας , γλεντοκοπούσαν με τα αργύρια της μαύρης αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου